Inbound marketing

Hvad er inbound marketing?

2,079 views
September 11, 2017 inbound, inbound marketing, marketing

Grundessensen i inbound marketing er at skaffe flere og bedre leads. Salg og marketing som vi hidtil har kendt det, fungerer ikke mere. Kundernes købsproces har nemlig forandret sig radikalt, når de først har fundet ud af, at de har et behov.

De venter ikke længere på at blive opsøgt af en sælger, men googler for at blive klogere, og involverer deres netværk for at blive inspirerede og finde brugbare løsninger.

Når først kunden har besluttet sig for at indlede sin research, foregår 70% af købsrejsen online, og over halvdelen af købsbeslutningen er truffet, inden kunden kontakter en mulig leverandør.

Hvis du ikke gør noget for at svare på kundens spørgsmål i researchfasen, kommer du ganske enkelt ikke til bordet. Inbound marketing er løsningen på den udfordring.

Med inbound marketing udgiver du målrettet og hjælpsomt indhold, der hjælper kunderne til afklaring gennem hele købsrejsen.

Gør du det godt, opnår du tre vigtige ting:

  1. Du får flere varme leads
  2. Du opbygger tillid til dig som leverandør
  3. Og som resultat heraf øger du dit salg
Med inbound marketing tiltrækker du de rigtige besøgende, du konverterer de besøgende til leads, og du understøtter salgsafdelingens arbejde med at forvandle leads til kunder, og kunder til ambassadører for din virksomhed.

Så hvis du oplever, at din nuværende indsats ikke giver de resultater, du ønsker, så er inbound marketing måske vejen for dig.

Se mere om inbound marketing på vores website

Rate this video

1 star 2 star 3 star 4 star 5 star