Inbound marketing

Hvad er inbound marketing?

1.138 views
11. september 2017 inbound, inbound marketing, marketing

Grundessensen i inbound marketing er at skaffe flere og bedre leads. Salg og marketing som vi hidtil har kendt det, fungerer ikke mere. Kundernes købsproces har nemlig forandret sig radikalt, når de først har fundet ud af, at de har et behov.

De venter ikke længere på at blive opsøgt af en sælger, men googler for at blive klogere, og involverer deres netværk for at blive inspirerede og finde brugbare løsninger.

Når først kunden har besluttet sig for at indlede sin research, foregår 70% af købsrejsen online, og over halvdelen af købsbeslutningen er truffet, inden kunden kontakter en mulig leverandør.

Hvis du ikke gør noget for at svare på kundens spørgsmål i researchfasen, kommer du ganske enkelt ikke til bordet. Inbound marketing er løsningen på den udfordring.

Med inbound marketing udgiver du målrettet og hjælpsomt indhold, der hjælper kunderne til afklaring gennem hele købsrejsen.

Gør du det godt, opnår du tre vigtige ting:

  1. Du får flere varme leads
  2. Du opbygger tillid til dig som leverandør
  3. Og som resultat heraf øger du dit salg
Med inbound marketing tiltrækker du de rigtige besøgende, du konverterer de besøgende til leads, og du understøtter salgsafdelingens arbejde med at forvandle leads til kunder, og kunder til ambassadører for din virksomhed.

Så hvis du oplever, at din nuværende indsats ikke giver de resultater, du ønsker, så er inbound marketing måske vejen for dig.

Se mere om inbound marketing på vores website

Rate this video

1 star 2 star 3 star 4 star 5 star
Anthony Anson 28. september 2019 09:43 Slet

There aree lots of step for marketing who peoples use for the personal and professional now here is one the best and perfect platform that is also use in the markets. After the lots of usage inbound marketing is also leading on the top rank. It is great platform for the business, marketing, and leads. It is useful in the business platform. I never use inbound marketing but now I want to use it for my best assignment help websites uk and I know that I will earn the good traffic.

Germaine Meyers 22. august 2019 11:32 Slet

Matter of the conference and press is done for the bifurcation for the future times. The acknowledgement of the career booster is boasted for the citizens. The conference is held for the approval of the faces for the humans. It is charged out for the flawless items for the matters and motives for the humans in life.

Tilføj en kommentar...
Post som (log ud)